Image

Träning med guldkant öppnar i Rinkeby

Uthyrning Golden Gym Club öppnar på Rinkebystråket. Gymkedjan kommer att hyra en lokal om 257 kvadratmeter och öppnar till hösten.
Publicerad den 17 Mars 2015
Golden Gym Club öppnar till hösten på Rinkebystråket. Gymmet ska drivas av Gibril Musesultan. Bild: Golden Gym Club
Golden Gym Club öppnar till hösten på Rinkebystråket. Gymmet ska drivas av Gibril Musesultan.

- Det finns inget gym i dag i Rinkeby. Det bor väldigt många i området och det finns en stor efterfrågan på träningslokaler. Dessutom har nya arbetsplatser tillkommit och fler är på väg, säger Gibril Musesultan som kommer att driva Golden Gym Club.

I dag driver Gibril Musesultan företaget AG hemtjänst som på kort tid har blivit en succé. Nu utökar han verksamheten med ett gym på Rinkebystråket. Gymmet kommer att ha öppet mellan klockan 07-23.

- Jag funderar på om vi kanske ska erbjuda träning exklusivt för kvinnor. Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Finns det en efterfrågan kommer jag att skapa två dagar i veckan bara för kvinnor, fortsätter Gibril Musesultan.

- Det är roligt att vi har tecknat avtal med Golden Gym Club. Ett gym är efterfrågat och därför ett välkommet tillskott till butiksmixen på Rinkebystråket, säger Anders Emanuelsson centrumledare för Rinkebystråket hos Familjebostäder.

Rinkebystråket är den nya handelsplatsen som just nu byggs och här öppnar 27 butiker under 2015.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige