Image
Tosito fortsätter utveckla Stigamo.
Tosito fortsätter utveckla Stigamo. Bild: Tosito

Tosito utvecklar ny etapp på Stigamo med Emotion

Uthyrning Tosito genomför nu sin tredje etapp på Stigamo Jönköping om ytterligare cirka 11 000 kvadratmeter.
Publicerad den 30 Juni 2021
Annons
Image

Företaget Emotion Logistics AB expanderar och utökar sitt nuvarande lager med cirka 11 000 kvadratmeter, till totalt cirka 22 000 kvadratmeter.
Den moderna och skalbara logistikanläggningen byggs av Tosito i bolaget SIDOG Fastighets AB och Etapp 3 är klar för inflyttning i april 2022.

– Vi ser en stor potential i området Stigamo och det känns väldigt roligt att vi fortsätter att expandera där tillsammans med Emotion Logistics, säger Tommy Fritz, vd, Tosito AB.

– Gemensamt med Tosito genomför vi nu nästa steg i vår offensiva satsning i Jönköping. Etapp 3 är designat för en transaktionsintensiv logistik direkt till konsumenter och återförsäljare på den nordiska marknaden. Lagret kommer att inredas med en Autostore som blir vår andra automatiserade logistikanläggning i samma stad. Till detta byggs bland annat en automatiserad paketsortering för att kunna fortsätta erbjuda marknaden de attraktivaste last mile-möjligheterna. E-handeln växer extremt starkt och drivs av nya köpbeteenden med bland annat fokus på valmöjligheter i leveransen, hastighet, precision och hållbarhet. Som tredjepartslogistiker får vi många förfrågningar från starka brands om att driva och utveckla logistiken tillsammans. En möjliggörare är fastighetsägaren som är en mycket engagerad och erkänd partner med stort hjärta för det lokala. Vi är otroligt stolta och för att kunna genomföra denna satsning, säger Markus Kinnander, vd, Emotion Logistics AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY