Image
Munksjötornet.
Munksjötornet.

Tosito skriver grönt hyreskontrakt med ny restaurang i Munksjötornet

Uthyrning Tosito har skrivit ett hyreskontrakt med TOKA-kök. TOKA-kök flyttar in i restaurang VY:s tidigare lokaler i Munksjötornet på Vaggerydsgatan 1. Restaurangen kommer att slå upp dörrarna den 3 oktober.
Publicerad den 19 Augusti 2022
Munksjötornet. Munksjötornet.

Bakom TOKA-kök står killarna Magnus Karlsson och Filip Tollbo. De har känt varandra sedan 2012 och har en lång erfarenhet inom restaurangbranschen.

– När chansen kom att få ta över entréplan i Munksjötornet efter FC-gruppen var det inget att tveka på, äntligen fick vi möjligheten att få driva en restaurang tillsammans. TOKA-kök möjliggör det vi i flera år drömt om att göra: skapa vardagliga rätter – med det alldeles extra i smaksättningar. Vi ser fram emot att dela med oss av våra favoriträtter, smakkombinationer och erfarenheten vi bär med oss. Vi hoppas att kunna väcka "TOKA-sensation" för varje människa som kommer och besöker oss, säger Magnus Karlsson, TOKA-kök.

– Vi är väldigt glada över att ha signat ett kontrakt med en ny aktör som TOKA-kök. För oss är det en viktig pusselbit för de som arbetar i Munksjötornet men även för att locka ytterligare besökare till fastigheten. Killarna bakom TOKA-kök är otroligt duktiga och vi tror att de blir en perfekt hyresgäst som kommer att bidra till Munksjötornet och Munksjöstadens helhet, säger Tommy Fritz, Tosito.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige