Image

Tom Hansson blir Fasticon Väst

Bolag Nu byter Tom Hansson Bygg- och Fastighetsutveckling officiellt namn till Fasticon Väst.
Publicerad den 22 Januari 2015

Under hösten 2013 köpte Fasticon Tom Hansson Bygg- och Fastighetsutveckling. Hittills har Tom Hansson fortsatt att verka under sitt gamla varumärke, men nu blir bolaget officiellt Fasticon Väst.

Bolaget tillhandahåller konsultstöd i fastighetsrelaterade frågor till kunder inom bygg- och fastighetsbranschen och erbjuder även stöd i kompetensfrågor, såsom rekrytering, interimslösningar och kompetensutveckling.

Även efter namnbytet bedrivs verksamheten som tidigare, under ledning av regionchef Tom Hansson, från kontoren i Kungsbacka och Uddevalla.

- Vi har under det gångna året ytterligare kunnat bredda och utveckla vår kompetens och vårt tjänsteutbud, och namnbytet innebär att vi nu kan verka och marknadsföra våra tjänster under ett gemensamt företagsnamn i hela Sverige. Vi ser fram emot ett fortsatt utvecklande och gott samarbete med våra befintliga och nya kunder, säger Tom Hansson, regionchef väst.

- Det är nu rätt tid att ta steget och integrera Tom Hansson-bolaget fullt ut i Fasticon. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder ett starkare tjänsteutbud och än mer kompetens, säger Daniel Kronheffer, tillförordnad vd för Fasticon Holding AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY