Image

Fasticon rekryterar seniorkonsult

Bolag Fasticon förstärker upphandlingsteamet i Stockholm med en ny seniorkonsult. Den nya medarbetaren kommer närmast från en tjänst på Swedavia.
Publicerad den 26 Februari 2015
Jessica Molén blir ny seniorkonsult på Fasticon. Bild: Fasticon
Jessica Molén blir ny seniorkonsult på Fasticon.

Jessica Molén blir ny seniorkonsult på Fasticon. Hon arbetade som konsult på Fasticon i två år fram till 2013 och har sedan dess arbetat som inköpare inom bygg på Swedavia. Nu är hon tillbaka i rollen som seniorkonsult på Fasticon.

- Vi är mycket glada över att få tillbaka Jessica till oss. Hon har samlat på sig betydelsefull erfarenhet och blir en viktig förstärkning av upphandlingsteamet, säger Per Ollas affärsområdeschef Upphandling/Förvaltningsstöd.

Jessica är specialist på LOU och LUF och kommer att arbeta med upphandlingar inom såväl befintliga som Nya Aff. Hon har även vana av ABK, AB och ABT.

- Med erfarenhet inom strategiskt inköp för byggtjänster ser jag fram emot att få arbeta med fastighetsförvaltning, vilken är den del av fastighetsbranschen som ligger mig varmast om hjärtat. Att få lära mig Nya Aff av de allra bästa och få utvecklas att bli en konsult med riktigt hög kompetens inom förvaltningsområdet är en dröm som jag nu fått möjlighet att förverkliga. Det är fantastiskt! Det känns härligt att vara tillbaka, säger Jessica Molén seniorkonsult.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige