Image

Fasticon rekryterar seniorkonsult

Karriär Fasticon rekryterar Anneli Kinder som ny seniorkonsult.
Publicerad den 10 December 2014
Anneli Kinder. Bild: Fasticon
Anneli Kinder.

Anneli Kinder kommer närmast från Swedavia och rollen som inköpare inom bygg-, anläggning-, mark- och installationsentreprenader. Hon har en gedigen erfarenhet inom upphandlingsområdet och har bland annat arbetat inom organisationer såsom NCC Construction Sverige och Vattenfall.

- Då de breda erfarenheterna kring alla former av samhällsbyggnadsentreprenader sträcker sig över gränserna mellan beställarledet och entreprenadssegmentet, så ser jag en mycket intressant kombinationsmöjlighet med att se aspekter ur olika håll. Med tidigare bygg- och markentreprenadinköp på Vattenfall, flertalet partneringprojekt på NCC Construction Sverige och nu senast som upphandlare på Swedavia, står jag rustad för att kunna ge optimalt värde för både beställare och leverantörer, säger Anneli Kiander, seniorkonsult Fasticon.

I sin nya roll på Fasticon kommer Anneli Kinder främst att arbeta med upphandlingar inom Aff-, ABK-, AB- och ABT-området. Hon har även en gedigen kunskap inom LOU och LUF.

- Vi är mycket glada att ha knutit Anneli till oss. Med sin långa erfarenhet inom upphandlingsområdet kommer Anneli att bli en stor tillgång för oss och våra kunder, säger Per Ollas, affärsområdeschef Upphandling/Förvaltningsstöd.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige