Image

Tobin köper byggrätter av Carlyle i Nacka Strand

Transaktioner Tobin Properties har tecknat avtal om köp av sammanlagt fyra bostadsprojekt i Nacka om totalt ungefär 50 000 kvadratmeter motsvarande cirka 600 lägenheter.
Publicerad den 18 December 2015

Huvuddelen av de byggrätterna, cirka 500 lägenheter, är belägna i Nacka Strand. Samtliga tillträden är villkorade av att detaljplaner vinner laga kraft.

– Förvärven av byggrätter i Nacka strand kompletterar vår portfölj samt skapar goda förutsättningar för fortsatt tillväxt. Byggrätterna har ett väldigt attraktivt sjönära läge i anslutning till centrala Stockholm. Vi ser fram emot att bidra till den positiva utvecklingen som pågår i Nacka strand, säger Erik Karlin, vd för Tobin Properties.

Säljare av byggrätterna i Nacka Strand är The Carlyle Group.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fler vill ha tyst på kontoret

Stora Kontorsdagen Göteborg 25 procent av svenska kontorsarbetare meddelar att de saknar utrymmen för tyst och fokuserat arbete på sin arbetsplats. Det visar en Demoskopundersökning beställd av Mer Arkitekter. Bristen på denna typ av arbetsplatser leder till stress och sjukfrånvaro. Utformningen och användandet av arbetsplatser har nu blivit en folkhälsofråga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige