Image
Thansen öppnar butik i Sjöbo.
Thansen öppnar butik i Sjöbo. Bild: Thansen

Thansen expanderar – öppnar i Sjöbo

Uthyrning Thansen öppnar sin 17:e butik i Sverige. I slutet av oktober slår man upp dörrarna i Sjöbo.
Publicerad den 16 Oktober 2024

I november 2022 öppnade Thansen sin första svenska butik på Väla köpcentrum i Helsingborg. Därefter har kedjan växt, under 2023 samt 2024, med ytterligare 15 butiker främst belägna i södra Sverige.
– Den nya etableringen i Sjöbo känns spännande. Området är en självklar handelsplats och Thansen utvecklar därigenom sin plattform i Skåne. Nu startar vi i moderna lokaler som blivit skräddarsydda för oss tack vare ett gott samarbete med hyresvärden. Alla har verkligen ansträngt sig för att Thansen skall känna sig riktigt välkomna till Sjöbo. Butiken är riggad med fullt sortiment och vi är väldigt nöjda med placeringen. Detta är en spännande region med mycket intresse för bilar. Lägg till en handelsplats med attraktiva butiksgrannar som tillsammans kommer att dra kunder till varandra, säger Stefan Roysson, administrationschef, Thansen Sverige.

Butiken i Sjöbo är nummer 17 i den svenska ordningen och flera öppningar är på väg. Thansen går en väldigt intensiv och utvecklande tid till mötes i Sverige. Planen är att hålla ett högt tempo och etablera sig på attraktiva platser runt om i Sverige.
– Vi ser ett 100-tal butiker framför oss de närmaste åren, säger Igor Petrovic, CPO, Thansen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Andreas Wallströms oro för ekonomin: "Det kommer ta tid innan gapet sluts"

Ekonomi/Finansiering Vad påverkar konjunkturen framåt och har verkligen hushållens tjockare plånböcker någon effekt på det. Andreas Wallström som är prognoschef på Swedbank berättar under Fastighetssveriges event Stora Bostadsdagen om sin analys av läget i ekonomin. Det är två siffror som han ser särskilt allvarligt på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige