Image

Tengbom öppnar kontor i Umeå

BOLAG Tengbom etablerar sig i Umeå och får därmed sitt sjunde kontor i Sverige.
Publicerad den 4 Juni 2008

Tengbom är inne i en expansiv fas och täcker allt större del av Sveriges regioner.
Tengbom i Umeå startas upp av en handfull talangfulla väl etablerade arkitekter och ingenjörer, som alla har en gedigen erfarenhet och är starkt förankrade i regionen. Kompetensområdet är brett och teamet är starka projektörer som har arbetat mycket med utvecklingen av exempelvis Umeå Universitet och Norrlands universitetssjukhus.

Tengbom har sedan tidigare ett flertal spännande projekt i Norrland. Med etableringen av Umeåkontoret stärker vi vår ställning ytterligare och får en direkt närhet till våra uppdragsgivare.

- Uppdragen i norrlandsregionen har blivit allt fler. Vi har sett behovet av ett lokalt kontor växa fram de senaste åren. Med Umeåkontoret stärker vi Tengbom med ytterligare erfarna talanger. För våra nuvarande och framtida uppdragsgivare i Norrland kommer kontoret att tillföra både stark kompetens och lokal närhet. Potentialen i regionen gör att vi redan under hösten kommer att anställa fler till Umeåkontoret, kommenterar Magnus Meyer, vd för Tengbom.

Tengbom i Umeå öppnar i augusti 2008.

Chef för Umeåkontoret blir Peter Jönsson.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Areim utveckla sitt nya palats – och sin kontorsportfölj

Bolag Areim gör ett nytt tungt förvärv på Stockholms kontorsmarknad. Efter köpet av Grönstedska palatset berättar Julia Mejegård, Head of Investments Sweden, om planerna för utveckling av Grönstedska palatset, synen på kontorsportföljen i dagsläget, hur man vill utveckla sin kontorsportfölj i Stockholm framöver och vilka delar av staden man ser som attraktiva för nya förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige