Image
Telia förlänger avtal i Arenastaden.
Telia förlänger avtal i Arenastaden. Bild: Fabege

Telia förlänger men minskar ytorna i Arenastaden

Uthyrning Fabege tecknar nytt hyresavtal i Arenastaden med Telia. Det nya avtalet omfattar knappt 25 000 kvadratmeter kontorsyta och innebär att Telia minskar sina ytor.
Publicerad den 7 Juni 2024

Omförhandlingen med Telia innebär en minskning av förhyrd kontorsyta till knappt 25 000 kvadratmeter och att byggnaden öppnas upp för fler hyresgäster. Fabege kan i och med det erbjuda lediga kontorslokaler i Arenastaden om sammanlagt cirka 9 500 kvadratmeter.
– Många hyresgäster lägger stort fokus på att skapa attraktiva kontor och mötesplatser som uppfyller medarbetarnas krav och önskemål. Med det sagt så känner vi av att ändrade arbetssätt ibland kan leda till minskat ytbehov. Vi ser även en trend att företag väljer att etablera sina kontor i bättre geografiska lägen, vilket gynnar oss som har vårt bestånd i attraktiva och spårbundna lägen i Stockholm, säger Johan Zachrisson, affärsutvecklingschef Fabege.

Fastigheten är certifierad enligt BREEAM-SE nivå Excellent.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De tyngsta Q2-rekryteringarna

Karriär En rad tunga vd-tjänster tillsattes under andra kvartalet. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste rekryteringar under Q2 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige