Image
Bild: TB-Gruppen.

TB-Gruppen tecknar hyresavtal

Bolag TB-Gruppen har tecknat hyresavtal med en ny restaurangoperatör som startar upp sin verksamhet under våren 2021 i Gallerian Storken, Alingsås.
Publicerad den 28 November 2020

TB-Gruppen har tecknat hyresavtal med en ny restaurangoperatör som startar upp sin verksamhet under våren 2021 i Gallerian Storken, Alingsås. Restaurangen kommer drivas under namnet Ohana och bakom satsningen står en erfaren konstellation med alingsåsaren Chris Borchardt i spetsen.

Uthyrningen är på drygt 700 kvadratmeter och inkluderar den tidigare restauranglokalen på Gallerians övre plan samt ytterligare en lokal i entréplan, som tillsammans kommer innehålla restaurang, café och nattklubb.

– Vi har fört dialog med Ohana under en tid och det känns väldigt roligt att nu kunna välkomna en ny restauranghyresgäst som vi tror mycket på, säger Ingvar Ivarsson, centrumchef på Gallerian Storken.

TB-Gruppen har en långsiktig syn på centrumhandeln i Alingsås och fortsätter att investera och nysatsa i den centralt belägna gallerian. Nyligen tecknades hyreskontrakt med Lokalen Alingsås Saluhall som expanderar sin verksamhet och flyttar in i Gallerian Storken, även de under våren 2021.

– Vi bygger långsiktigt och vill kunna erbjuda våra besökare en spännande och attraktiv mix av butiker och restauranger, säger Ingvar Ivarsson. Till våren kan vi förhoppningsvis lägga pandemin bakom oss och då kommer shopping och matupplevelser i den fysiska stadsmiljön att vara efterlängtat, konstaterar Ingvar Ivarsson.

- Joakim Johansson
joakim@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY