Image

Tarpen köper tre fastigheter

Transaktioner Tarpen Nordic har genom systerbolag köpt tre vård- och omsorgsfastigheter på tre starka orter i Mälardalen.
Publicerad den 21 Oktober 2014

Säljare är Praktikertjänst Fastigheter. Två av fastigheterna är omsorgsboenden i Örebro och Märsta och den tredje är en vårdcentral med apotek i ett väletablerat bostadsområde i Västerås. Portföljen har mediumlånga hyreskontrakt och en total uthyrbar yta på 1 879 kvadratmeter.

Newsec var säljarens rådgivare i affären.

Tarpen Nordic är ett privat fastighetsinvesteringsbolag vilket fokuserar på fastigheter inom segmentet Samhällsfastigheter. Tarpen Nordic ämnar förvärva fastigheter över hela Sverige till ett transaktionsvärde av 50 till 300 miljoner kronor per affär. Tarpen har tidigare förvärvat fastigheter i Mälardalsregionen med stabila kassaflöden i bra lägen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige