Image
Leiv Synnes.
Leiv Synnes. Bild: Castellum

Synnes lämnar Castellums styrelse – Pål Ahlsén föreslås som ersättare

Bolag SBB:s nya vd Leiv Synnes har idag meddelat Castellum att han lämnar sin plats i Castellums styrelse med omedelbar verkan.
Publicerad den 7 Juni 2023

Den andra juni kom nyheten att Leiv Synnes lämnar Akelius för att ersätta Ilija Batljan som vd för SBB, en roll som Leiv Synnes tillträdde måndagen den 5 juni. Synnes långa erfarenhet av både finans och fastighet avgjorde valet. Nu lämnar han även sin plats i styrelsen för Castellum.

Castellums största ägare Akelius har meddelat att man avser att nominera Pål Ahlsén till ny styrelseledamot, detta enligt ett pressmeddelande. Castellums styrelse avser därför kalla till en extra bolagsstämma att hållas den 13 juli 2023. Kallelse till den extra bolagsstämman avses offentliggöras omkring den 14 juni 2023.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige