Image

Svenska ISS bakom Mipim-satsning

Bolag ISS satsar hårt på årets Mipim. Den internationella FM-jätten säger sig vara det första facility management-leverantören som agerar proaktivt på Mipim. Bakom satsningen ligger det svenska dotterbolaget.
Publicerad den 7 Mars 2011

– ISS som företag har tidigare haft en låg profil i dessa sammanhang. Inom det svenska bolaget är vi dock något av ett föregångsland inom koncernen och har arbetat mycket aktivt på konferenser och mässor, säger Christer Ekelund som är marknadschef på ISS i Sverige.

Genom sin närvaro på konferensen vill ISS sätta strålkastarljuset på vikten av en helhetssyn på fastighetsägandet, som omfattar så mycket mer än bara köp, förädling och försäljning.

- Det här är en viktig fråga för hela fastighetsbranschen och vi investerar därför tungt i vår medverkan på Mipim. Vi vill fästa uppmärksamheten på vikten av en väl genomförd facility management-strategi. Det kan spara mångmiljonbelopp för en enskild fastighetsägare, säger Peter Ankerstjerne, som är global marketing director på ISS.

Förutom en monter satsar ISS på ett seminarium kring ämnet facility management med rubriken The Future of FM in a Real Estate Perspective på onsdag.

Huvudtalare är Tom Mitchell Jr, till nyligen styrelseordförande i International Facility Management Association (IFMA). Han kommer att ge en uppdatering om framtida trender och utveckling inom FM och kommersiella fastigheter och hur dessa två områden hänger samman.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige