Image
Peter Stalfors.
Peter Stalfors. Bild: Svenska Hus

Svenska Hus rekryterar transaktionsansvarig från SBAB

Bolag Svenska Hus har rekryterat Peter Stalfors som ny transaktionsansvarig. Han kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och tillträder tjänsten i mitten av augusti 2019. Peter Stalfors har mångårig bankerfarenhet av fastighetstransaktioner.
Publicerad den 26 Juni 2019

Peter Stalfors har flerårig bankerfarenhet från Swedbank och kommer närmast från en roll som kundansvarig med ansvar för västra regionens större fastighetskunder på SBAB Bank. Han har studerat företagsekonomi på Högskolan Väst och Handelshögskolan i Göteborg.
– Vi är mycket glada över att ha rekryterat Peter och ser fram emot att välkomna honom till Svenska Hus. Hans erfarenhet från fastighetstransaktioner och finansiering blir ett värdefullt tillskott i det fortsatta arbetet med att optimera och expandera bolaget. Peter kommer även få ansvar för affärsutveckling och de större investeringarna och i samband med denna rekrytering har vi fyllt luckan efter Ulf Martinson som gick i pension efter 22 år på Svenska Hus, säger vd:n Daniel Massot.
– Jag ser fram emot att bli en del av Svenska Hus och att få vara med och bidra till en fortsätt positiv utveckling genom intressanta förvärv, att förädla befintligt bestånd samt arbeta med nya projekt. En viktig anledning till att jag valt Svenska Hus är bolagets personliga engagemang och långsiktighet, säger Peter Stalfors, tillträdande transaktionsansvarig.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige