Image

Svefa rekryterar från Wallenstam

Bolag Eva Andersson Ericson tillträder rollen som senior rådgivare inom Svefas Förvaltningsrådgivning. Hon kommer närmast från rollen som fastighetsavdelningschef på Wallenstam där hon ansvarat för fastighetsbeståndet inom Region Stockholm. Eva Andersson Ericson har med sina goda resultat, aktiva förändringsarbeten och konsekvent ledarskap tidigare mottagit pris för Årets framtida ledare i fastighetsbranschen.
Publicerad den 18 September 2018

– Jag är väldigt glad att välkomna Eva till Svefa och därmed ytterligare stärka vårt erbjudande inom Förvaltningsrådgivning. Eva har en gedigen erfarenhet från både privat och kommunal sektor och jag är övertygad om att hon kommer att tillföra våra kunder ett mycket stort värde och ett fantastiskt engagemang. Att optimera sin verksamhetsförvaltning kommer bli allt viktigare givet den marknadsutveckling vi ser och här har vi på Svefa en unik position att stödja våra kunder, säger Rikard Wile?n, affärsområdeschef för örvaltningsrådgivning.

– Jag ser verkligen fram emot att samla min kompetens för att arbeta aktivt med organisationsutveckling i fastighetsbolag som önskar uppnå högsta möjliga effektivitet, tillväxt och lönsamhet för organisationen. Nyttan är även förenlig med bästa tänkbara fokus på hög kund– och medarbetarnöjdhet, säger Eva Andersson Ericson.

Eva Andersson Ericson tillträde sin nya tjänst den 17 september.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Svefa på Branschguiden

Oavsett om din verksamhet finns inom det privata eller offentliga, på bebyggda, obebyggda fastigheter kan vi med marknadens bredaste spetskompetens göra den mer framgångsrik. Vår rådgivning utgår från en helhetssyn på din verksamhet och följer en tydlig process. Det gör att vi kan sätta varje uppdrag i ett sammanhang och engagera kompetenser som tillsammans gör helheten mer värd än dess delar.

Som en av Sveriges största fastighetskonsulter har vi valt att finnas på 18 orter i Sverige eftersom vi vet att de bästa lösningarna skapas nära kunden. Vårt löfte "Kompetens som ...

Läs mer om Svefa på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största försäljningarna i offentlig sektor

Lista Under nuvarande mandatperiod har offentlig sektor sålt fastigheter för cirka 48 miljarder kronor, vilket motsvarar drygt fem procent av den totala transaktionsvolymen. Här presenterar Fastighetssverige en lista på de 15 största affärerna som gjorts under 2021 och hittills under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige