Image

Sveareal tar sportjätte till Kungens Kurva

Uthyrning Nu inviger den franska sportvarukedjan Dechathlon sin nya flagship store i Sveareals fastighet Pentagonen i Kungens Kurva. Butiken är 4 000 kvadratmeter stor och den är Dechathlons andra etablering i Sverige. Övriga hyresgäster i fastigheten är Hifi-klubben och Kungsängen.
Publicerad den 28 Oktober 2013
Annons
Image
Viveka Frankendal. Bild: Sveareal
Viveka Frankendal.

- Vi är mycket stolta att få en av världens starkaste ankarhyresgäster till vår fastighet, säger Viveka Frankendal, marknadsområdeschef på Sveareal och tillägger att utvecklingen av fastigheten fortsätter för att förbli en stark destination i Kungens Kurva.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsbolaget på frammarsch i textilstaden

Bolag Delar av Borås centrum står inför en spännande utveckling de närmaste åren då Pulsen Fastigheter ska förtäta med närmare 60 000 kvadratmeter bostäder och kommersiella ytor. Nyligen avslutades samrådet för den detaljplan som håller på att tas fram, och här berättar Pulsens vd Christer Södeliden mer om planerna för området – och hur bolaget siktar på att växa i övrigt framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige