Image

Sveafastigheter förnyar 68 kontrakt med Kesko

Uthyrning Sveafastigheter Fund III och Capitol Asset Management köpte i Finland under våren 2012 totalt 77 K-Market och K-Supermarket matbutiker, som var uthyrda med korta hyreskontrakt till handelskedjan Kesko. Sveafastigheter och CAM har nu skrivit på långa hyreskontrakt med Kesko för 68 av dessa fastigheter.
Publicerad den 20 Juni 2013
Patrick Gylling. Bild: Sveafastigheter
Patrick Gylling.

På samma gång har ägarna förbundit sig att göra omfattande investeringar i fastigheterna.

— Samarbetet med Kesko har förlöpt utomordentligt bra. Båda parterna har strävat efter att beakta varandras målsättningar och båda parterna kan vara nöjda med det uppnådda slutresultatet, säger Patrick Gylling, partner och vice vd på Sveafastigheter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige