Image
Frida Ställborn.
Frida Ställborn. Bild: Sveafastigheter

Sveafastigheter anställer bolagsjurist från Vinge

Bolag Sveafastigheter har utsett Frida Ställborn till bolagsjurist. Hon kommer att rapportera direkt till vd och tar, enligt Sveafastigheter, med sig en omfattande och mångsidig erfarenhet från Vinge.
Publicerad den 2 September 2024

Sveafastigheter utser Frida Ställborn till bolagsjurist. Rekryteringen är ett led i att ytterligare stärka bolagets position i den fortsatta utvecklingen av verksamheten. Frida Ställborn kommer närmast från rollen som advokat på Vinge och har innan dess bland annat jobbat i hovrätten.
– Sveafastigheter är ett av Sveriges största renodlade bostadsbolag, och de juridiska aspekterna täcker hela värdekedjan i vår verksamhet, från leverantörsleden till förvaltning. Därför är jag väldigt glad att kunna välkomna Frida, en erfaren jurist, till vårt team. Hennes kunskap och erfarenhet kommer att vara en värdefull tillgång i vårt kontinuerliga arbete med förbättringar och bolagets fortsatta utveckling, säger Erik Hävermark, vd för Sveafastigheter.
– Sveafastigheter är ett spännande och stabilt bolag med stora ambitioner, och jag ser fram emot att vara en del av denna utveckling. Med min erfarenhet och bakgrund hoppas jag kunna bidra till att stärka bolaget ytterligare och navigera de juridiska utmaningar och möjligheter som följer med en växande verksamhet, säger Frida Ställborn.

Frida Ställborn tillträder sin tjänst 2 september.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är fastighetsägarna som ska vattna vår mark"

Bygg/Arkitektur Staden finns för att vara en plats där vi kan mötas och utbyta varor och tjänster. I det sammanhanget lyfts ofta det småskaliga entreprenörsskapet fram – av politiker, stadsutvecklare och fastighetsägare – som något positivt, något man värnar om. Men hur ser verkligheten ut för den lilla entreprenören? Fastighetssverige har träffat och pratat med Karl Grafström, Business Area Manager på Poppels Hantverksbryggeri som nyligen flyttade in i nya lokaler i Vasakronans Platinan vid Lilla Bommen i Göteborg.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige