Image

Största hyresgästen i Frösunda Strand förlänger

Uthyrning Nordier och SAS har nu gjort klart med den största hyresgästen i Frösunda Strand, IT-företaget CSC, om att förnya sitt kontor och förlänga kontraktet med sju år.
Publicerad den 16 September 2011
Annons
Image

Det nya avtalet i Frösunda Strand, SAS gamla huvudkontor i Solna, omfattar 5 500 kvadratmeter.

Genom att SAS har flyttat till Arlanda friställdes ytor som nu gör det möjligt för CSC att föra samman organisationen på två hela intilliggande våningsplan, och ett nytt huvudkontor skapas.

- Frösunda Strand är en mycket speciell fastighet som fyller våra behov på ett alldeles utmärkt sätt. Frösunda Strand erbjuder en bra känsla och fantastisk service som uppskattas av alla medarbetare, säger CSC:s vd Karin Schreil-Jonsson.

- Att Frösunda Strand dessutom ligger i en nationalstadspark invid Brunnsviken, är en fördel då många av våra medarbetare, i linje med vår friskvårdspolicy, utnyttjar möjligheten till motion. Det är också ett plus att Frösunda Strand har nära access till både Arlanda och Stockholm City med gott om parkering för kunder och besökare.

Frösunda Strand byggdes under andra hälften av 80-talet och har fungerat som huvudkontor för SAS fram till 2010. I huset finns idag ett dussintal andra hyresgäster förutom CSC, bland annat Merck, Johnson & Johnson, Lufthansa, Enaco och Servier.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY