Image
Stendörren tecknar 15-årigt hyresavtal med vårdcentral i Spånga.
Stendörren tecknar 15-årigt hyresavtal med vårdcentral i Spånga. Bild: Stendörren

Stendörren tecknar 15-årigt hyresavtal med vårdcentral

Uthyrning Stendörren har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Ataraxia Vårdcentral avseende lokaler för en vårdcentral i fastigheten Vitgröet 12, belägen på Stormbyvägen 2-4 i Spånga. Lokalerna som är på 680 kvadratmeter anpassas nu för verksamheten och inflyttning planeras senare under våren 2022.
Publicerad den 28 Januari 2022
Annons
Image

– Vi är glada att Ataraxia valt att etablera sin verksamhet i vår fina kontorsfastighet Spånga Center. En vårdcentral kommer komplettera utbudet i fastigheten på ett bra sätt och erbjuda viktig samhällsservice till både boende och arbetande i området., säger Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren.

– Vi ser fram emot att flytta in och använda våra nya, fina lokaler till att ge bra vård till alla i närområdet som vill. Etableringen i Spånga Center blir nästa steg i utvecklingen för vår verksamhet, säger Jean Ilia, vd på Ataraxia Vårdcentral.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Swedbank: Så kan hyreshöjningarna påverka inflationen

Ekonomi/Finansiering I fredags förra veckan var sista dagen för hyresvärdarna att skicka in framställan om hyresjusteringar inför 2023 års hyresförhandlingar. Fastighetsägarna Stockholm gick under september ut med en uppmaning om att fastighetsägare skulle efterfråga en hyreshöjning på 9,5 procent. Fastighetssverige har kollat närmare på hur det skulle påverka inflationen om Fastighetsägarna fick sin vilja igenom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige