Image
Stendörren tecknar 15-årigt hyresavtal med vårdcentral i Spånga.
Stendörren tecknar 15-årigt hyresavtal med vårdcentral i Spånga. Bild: Stendörren

Stendörren tecknar 15-årigt hyresavtal med vårdcentral

Uthyrning Stendörren har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Ataraxia Vårdcentral avseende lokaler för en vårdcentral i fastigheten Vitgröet 12, belägen på Stormbyvägen 2-4 i Spånga. Lokalerna som är på 680 kvadratmeter anpassas nu för verksamheten och inflyttning planeras senare under våren 2022.
Publicerad den 28 Januari 2022

– Vi är glada att Ataraxia valt att etablera sin verksamhet i vår fina kontorsfastighet Spånga Center. En vårdcentral kommer komplettera utbudet i fastigheten på ett bra sätt och erbjuda viktig samhällsservice till både boende och arbetande i området., säger Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren.

– Vi ser fram emot att flytta in och använda våra nya, fina lokaler till att ge bra vård till alla i närområdet som vill. Etableringen i Spånga Center blir nästa steg i utvecklingen för vår verksamhet, säger Jean Ilia, vd på Ataraxia Vårdcentral.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige