Image
Stendörren Fastigheter etablerar sig i den för bolaget nya marknaden Viared genom förvärv av en lagerfastighet för 84 miljoner kronor.
Stendörren Fastigheter etablerar sig i den för bolaget nya marknaden Viared genom förvärv av en lagerfastighet för 84 miljoner kronor. Bild: Stendörren

Stendörren premiärköper i Borås

Transaktioner Stendörren etablerar sig i den för bolaget nya marknaden Viared genom förvärv av en lagerfastighet för 84 miljoner kronor.
Publicerad den 2 Juli 2021

Stendörren etablerar sig i den för bolaget nya marknaden Viared belägen i Borås kommun genom förvärv, via bolag, av lagerfastigheten Vattnet 7 från Fastmax Holding AB och Exakta Group AB. Fastigheten blir Stendörrens första förvärv i det attraktiva logistikområdet Viared. Överenskommet fastighetsvärde uppgår till 84 miljoner kronor och den totala uthyrningsbara ytan uppgår till 6 341 kvadratmeter. Fastigheten är fullt uthyrd till fyra hyresgäster.
– Vi är mycket glada att kunna förvärva en mycket välskött lagerfastighet med starka hyresgäster i Viared vilket är ett av Sveriges bästa logistiklägen. Fastigheten är belägen utmed väg 40 och erbjuder ett ypperligt skyltläge med god tillgänglighet, säger Erik Ranje, verkställande direktör för Stendörren.

Croisette var köparens rådgivare i affären.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sannolikt med sprickande bostadsbubbla: "Politiken måste desarmera krisen"

Bostäder Hur måste eller bör bostadspolitiken förändras och vad är solidarisk bostadspolitik? Det har en grupp på sex forskare har kartlagt i boken "Kris i bostadsfrågan". Fastighetssverige ringde upp en av forskarna för att höra vad de kommit fram till.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige