Image
Stena växer i Kungsbacka.
Stena växer i Kungsbacka. Bild: Stena Fastigheter

Stena köper 68 lägenheter i Kungsbacka

Transaktioner Stena Fastigheter Göteborg har förvärvat fastigheten på Syréngatan 14, 16, 18 i Kungsbacka. Fastigheten består av tre huskroppar med 68 lägenheter och en stor gård.
Publicerad den 4 December 2019

Förvärvet är ett led i Stena Fastigheters strategi att satsa på tillväxtregioner och vara en ledande och långsiktig stadsutvecklare.
– Vi jobbar med några av de viktigaste delarna i människors liv, som boende, familj, hälsa och sysselsättning. Vi tar ett helhetsansvar för hela kvarteret och människorna som bor här, säger Agneta Kores, vd Stena Fastigheter Göteborg.

Med fastigheten på Syréngatan utökar Stena Fastigheter sitt fastighetsbestånd i Kungsbacka. Företaget har sedan tidigare ett bestånd i Tölö med 64 lägenheter. Tillsammans omfattar beståndet nu 10 417 kvadratmeter och 132 lägenheter i Kungsbacka.

– Vi på Stena Fastigheter vill stärka de städer vi finns i och vara en drivkraft för att hela området ska utvecklas. Vi kommer nu, tillsammans med våra nya hyresgäster, att se hur vi kan göra Syréngatan till ett ännu mer trivsamt och tryggt område, säger Agneta Kores.

Stena Fastigheter har sedan starten arbetat med långsiktigt ägarskap och goda relationer med de som bor i husen. Människor som trivs stannar kvar och bidrar till att skapa trevliga kvarter. Den ständiga dialogen med de boende är en viktig del i arbetet med att skapa attraktiva kvarter.

Hållbarhetsfrågorna står högt på agendan och arbetet sker genom We care som utgår från företagets viktigaste värdering - omtanke.
– För oss handlar det om omtanke för människorna som bor hos oss, deras boendemiljö och staden vi lever vi, säger Agneta Kores.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY