Image
Stadsmyntet köper i Lysekil.
Stadsmyntet köper i Lysekil. Bild: Svensk Fastighetsrådgivning

Stadsmyntet köper i Lysekil

Transaktioner Stadsmyntet AB etablerar sig i Västsverige genom förvärv av en bostadsfastighet i centrala Lysekil.
Publicerad den 28 Maj 2020

Fastigheten omfattar 1 000 kvadratmeter och 14 lägenheter. Säljare var en familj som hade Svensk Fastighetsrådgivning som mäklare.

Stadsmyntet är ett fastighetsbolag med inriktning på förvärv av bostadsfastigheter i tillväxtstäder över hela Sverige. Med fokus på förvaltning och förädling investerar stadsmyntet i fastigheter belägna i trevliga städer med framtiden för sig. Målsättningen är att investera i hyresfastigheter med tydlig potential, som kan handla om eftersatt underhåll eller oanvända ytor som får nytt användningsområde.

– Vi fokuserar på att ha en nära kontakt med våra hyresgäster för att på bästa sätt kunna identifiera utvecklings- och förbättringspotential för just den fastigheten. Nu ser vi fram emot att utveckla denna fina fastighet i Lysekil, säger Erik Månsson, partner i bolaget.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige