Image
Uppsala.
Uppsala. Bild: Therese Rask

Snabbväxande ridsportsmärke flyttar in hos Castellum

Uthyrning Madelene Törnbloms företag Maya Delorez har sedan starten 2017 vuxit snabbt och har nu kunder i över 50 olika länder. I sommar blir det nytänkande ridsportmärket ny hyresgäst hos Castellum i Uppsala.
Publicerad den 17 Juni 2020

Maya Delorez är ett svenskt företag som erbjuder ett unikt sortiment av kvalitativa och innovativa ridsportkläder i funktionsmaterial anpassade till den aktiva ryttaren, vilket tidigare saknats i branschen. Maya Delorez har med stor framgång utmanat det traditionella tänket i branschen och etablerat en helt ny bild av ridkläder. Nu expanderar verksamheten i en 230 kvadratmeter rymlig lokal som kombinerar kontor och lager, på Svederusgatan 1 i Uppsala.
– Vi sökte en inspirerande arbetsmiljö att trivas i. Valet föll på Castellum som kunde erbjuda ett attraktivt läge med möjlighet att anpassa efter våra behov. Både jag och mina medarbetare ser mycket fram emot att fortsätta utveckla vårt varumärke i våra nya lokaler, säger Madelene Törnblom, vd på Maya Delorez.

Lokalerna på Svederusgatan 1 i Fyrislund i östra Uppsala ligger strategiskt och lättillgängligt med närhet till både stadens centrum, E4 och andra stora genomfartsleder. Inflyttningen sker i sommar och avtalet löper på drygt tre år.
– Vi på Castellum hälsar Maya Delorez välkommen till oss ser fram emot att följa företagets fortsatta tillväxtresa. Det känns roligt att ett innovationsbolag som Maya Delorez väljer att utöka sin verksamhet hos oss och att vi har kunnat erbjuda en lokal som passar detta snabbväxande företag, säger Martin Bjöörn, vd för Castellum Region Stockholm norr.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige