Image
Uppsala.
Uppsala. Bild: Therese Rask

Snabbväxande ridsportsmärke flyttar in hos Castellum

Uthyrning Madelene Törnbloms företag Maya Delorez har sedan starten 2017 vuxit snabbt och har nu kunder i över 50 olika länder. I sommar blir det nytänkande ridsportmärket ny hyresgäst hos Castellum i Uppsala.
Publicerad den 17 Juni 2020
Annons
Image

Maya Delorez är ett svenskt företag som erbjuder ett unikt sortiment av kvalitativa och innovativa ridsportkläder i funktionsmaterial anpassade till den aktiva ryttaren, vilket tidigare saknats i branschen. Maya Delorez har med stor framgång utmanat det traditionella tänket i branschen och etablerat en helt ny bild av ridkläder. Nu expanderar verksamheten i en 230 kvadratmeter rymlig lokal som kombinerar kontor och lager, på Svederusgatan 1 i Uppsala.
– Vi sökte en inspirerande arbetsmiljö att trivas i. Valet föll på Castellum som kunde erbjuda ett attraktivt läge med möjlighet att anpassa efter våra behov. Både jag och mina medarbetare ser mycket fram emot att fortsätta utveckla vårt varumärke i våra nya lokaler, säger Madelene Törnblom, vd på Maya Delorez.

Lokalerna på Svederusgatan 1 i Fyrislund i östra Uppsala ligger strategiskt och lättillgängligt med närhet till både stadens centrum, E4 och andra stora genomfartsleder. Inflyttningen sker i sommar och avtalet löper på drygt tre år.
– Vi på Castellum hälsar Maya Delorez välkommen till oss ser fram emot att följa företagets fortsatta tillväxtresa. Det känns roligt att ett innovationsbolag som Maya Delorez väljer att utöka sin verksamhet hos oss och att vi har kunnat erbjuda en lokal som passar detta snabbväxande företag, säger Martin Bjöörn, vd för Castellum Region Stockholm norr.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Tungviktare om popsegmentets tillväxt: "Annars kan vi lägga ner allt"

Bolag Samhällsfastigheter går som tåget och segmentet har stärkts ännu mer under coronakrisen. Under ett webbinarium ordnat av rådgivningsbolaget JLL berättade fyra av de tyngsta vd:arna inom segmentet om sin syn på branschens popsegment nummer ett. Hur resonerar SSB:s Ilija Batljan kring framtiden för social infrastruktur och hur ska Fredrik Brodins snart noterade Offentliga Hus fortsätta vinna andelar?

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY