Image
SLP köper i Helsingborg.
SLP köper i Helsingborg. Bild: SLP

SLP rekryterar erfaren duo från Corem

Karriär För att möjliggöra bolagets fortsatta tillväxtresa även i Stockholmsregionen har SLP rekryterat Jesper Carlsöö och Jerker Holmgren som affärsutvecklare.
Publicerad den 4 Oktober 2021

Swedish Logistic Property har en hög tillväxttakt och har under de senaste åren byggt upp ett fastighetsbestånd med drygt 50 attraktiva logistikfastigheter med en sammanlagd uthyrningsbar yta om över 500 000 kvadratmeter. SLP har tidigare kommunicerat att bolaget arbetar mot en börsnotering på Nasdaq Stockholm under första halvåret 2022.

För att möjliggöra bolagets fortsatta tillväxtresa även i Stockholmsregionen har SLP rekryterat Jesper Carlsöö och Jerker Holmgren som affärsutvecklare.

De har båda en mycket lång och gedigen erfarenhet inom lager- och logistikfastigheter och kommer närmast från toppositioner inom Corem där de varit verksamma i cirka 14 år och ingått i bolagets ledningsgrupp. Jesper har senast varit verksam som marknads- och uthyrningschef och Jerker som chef för affärs- och projektutveckling.
– Genom rekryteringarna tar SLP ett första viktigt steg mot att skapa en tydlig närvaro även i Stockholmsregionen. Syftet är naturligtvis att möjliggöra en fortsatt expansion även i Mälardalen. Med Jespers och Jerkers kontaktnät, kompetens och erfarenhet får vi en enormt stark och bra plattform för att möjliggöra detta, säger Peter Strand, vd i SLP.

Båda två påbörjar sina tjänster inom SLP senast den 1 april 2022.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY