Image
Philip Ekelund och Jakob Berglund.
Philip Ekelund och Jakob Berglund. Bild: SLP

SLP förstärker och anställer projektledare och teknisk förvaltare

Bolag SLP har anställt Philip Ekelund som projektledare och Jakob Berglund som teknisk förvaltare. De båda tjänsterna kommer tillträdas under andra kvartalet 2023, som ett led i bolagets fortsatta tillväxtstrategi.
Publicerad den 17 Mars 2023

– SLP har vuxit i snabb takt och har nu ett bestånd omfattande 750 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta. Genom att förstärka vår förvaltningsorganisation med Philip och Jakob får vi än bättre möjlighet att fortsätta förädla och driva värdeskapande projekt i våra fastigheter samt att optimera fastigheternas driftnetto i nära samarbete med våra hyresgäster, säger Christian Berglund, fastighetschef på SLP.

Philip Ekelund kommer närmast från en tjänst som biträdande projektledare på Riksbyggen. Han är utbildad entreprenadingenjör från Yrkeshögskolan Syd.

Jakob Berglund har tidigare arbetat som fastighetskoordinator och uthyrningsadministratör på Victoriahem och har gått utbildningen Fastighetsföretagande, som ger en kandidatexamen, vid Malmö universitet.

Både Philip Ekelund och Jakob Berglund kommer utgå från SLP:s kontor i Malmö.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige