Image
SLP:s fastighet Mosshaga i Nässjö.
SLP:s fastighet Mosshaga i Nässjö. Bild: SLP

SLP bygger till och förlänger hyresavtal i ytterligare sju år

Uthyrning SLP:s hyresgäst Hultafors hyr idag hela fastigheten Mosshaga 7 i Nässjö med en yta om 13 800 kvadratmeter med ett avtal som löper till 31 maj 2025. På del av tillhörande byggrätt kommer 1 250 kvadratmeter att byggas till, som i sin helhet kommer hyras av Hultafors, samtidigt som befintligt hyresavtal förlängs.
Publicerad den 24 Maj 2023

Tillbyggnaden av fastigheten kommer att vara klar under det första kvartalet 2024 och befintligt avtal förlängs till 2032 samtidigt som indexering har omförhandlats från 65 procent till 100 procent av hyran.

– Vi är mycket nöjda över att kontinuerligt kunna förädla vårt befintliga bestånd genom att bland annat utnyttja byggrätter och erbjuda våra nuvarande hyresgäster en större yta. Därmed kan vi växa tillsammans med dem samtidigt som vi förlänger vår hyrestid, säger Tommy Åstrand, vd på SLP.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers: Kontorets kompass snurrar

Uthyrning I fredags släppte Colliers sin senaste kontorsrapport och av allt att döma så sätter pandemin fortsatt sina spår. Men när Karin Witalis, Associate Director, EMEA Research på Colliers, ska sammanfatta kontorsmarknaden i Stockholm så lyder den "alla vill ha allt". Fastighetssverige ringde upp henne för att ta reda på vad det innebär.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige