Image
Erik Dansbo.
Erik Dansbo. Bild: Slättö

Slättö utser landschef för Danmark

Bolag Slättö har utsett en landschef för Danmark som markerar bolagets inträde på den danska marknaden.
Publicerad den 21 Augusti 2024

Landschef för Danmark blir Anders Østergaard Hansen, som redan tillträtt sin roll på bolaget. Han kommer senast från att ha drivit en egen investerings- och rådgivningsverksamhet, och har bland annat varit direktör på Nrep.

– I Danmark strävar Slättö efter att upprepa den framgång vi har sett i Finland, där vi har gjort investeringar med stark avkastningspotential och vuxit vår portfölj till 300 miljoner euro. Vår strategi för att gå in i nya marknader bygger på stark lokal expertis, off-market deal sourcing och ett fokus på mindre och medelstora investeringar, säger Erik Dansbo, partner och CIO på Slättö.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Miljonprogrammens öde: "Allmännyttan bör byggas färdigt"

Bygg/Arkitektur Rivning av miljonprogrammets fastigheter är en ståndpunkt som ofta kommer upp i debatten. Men i en debattartikel vill nu fem aktörer i stället se en upprustning och en vidareutveckling av de aktuella byggnaderna – genom tillbyggnad och delägarboende.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige