Image
Aqua.
Aqua. Bild: Skanska

Skanska tecknar nytt avtal i Aqua

Uthyrning Skanska har tecknat ett hyresavtal om cirka 243 kvadratmeter, högst upp i Aquas östra husdel, med bemannings- och rekryteringsföretaget Agito. Agito kommer hösten 2022 att flytta in i en lokal på plan 7 med egen takterrass för bland annat utomhusarbete.
Publicerad den 28 Januari 2022

– Som ett av Sveriges största bolag inom vårdbemanning och rekrytering var vi på Agito väldigt noga med att välja ut den bästa tänkbara arena att växa på tillsammans med våra konsulter och kunder. Aqua blev kärlek vid första ögonkastet! Vi kände direkt att vi hade hittat hem, säger Hani Osman, gruppchef Team Doctors Agito.
– Skanska är mycket glada över att Agito flyttar in i vårt projekt Aqua. Agito kommer att få ett unikt kontor - ett penthouse högst upp - med egen takterrass och med en fantastisk utsikt över kanalerna och Malmöhus slott, säger Patrik Lundberg, marknadsansvarig på Skanska Öresund.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige