Image

Skanska hyr ut i Solna United

Uthyrning Mat- och mötesföretaget Sabis öppnar restaurang och café i Skanskas projekt Solna United i Arenastaden, Solna. Uthyrningen omfattar cirka 1 000 kvadratmeter.
Publicerad den 27 April 2018
Entréplan i Solna United. Bild: Skanska Fastigheter
Entréplan i Solna United.

Solna United kontors- och butikslokaler kommer vara klara för inflyttning under hösten 2019. Fastigheten som ligger nära Solna station erbjuder goda kollektivförbindelser.

– Medarbetare och besökare får njuta av mat av hög kvalitet, lagad från grunden, i en vacker och inspirerande miljö. Restaurangen och caféet ligger i direkt anslutning till byggnadens välkomnande entrérum. Hyresgästerna kommer kunna beställa catering till sina lokaler och till möten i de gemensamma ytorna i huset, säger Fredrik Lantz, uthyrningsansvarig på Skanska Fastigheter Stockholm.

Sabis är ett Stockholmsbaserat familjeföretag grundat 1874. Företaget driver idag 27 restauranger, tolv caféer, fem hotell- och mötesanläggningar samt fem matbutiker i Stockholmsområdet.

– Vi är väldigt stolta och glada över denna nyetablering. Att få komma in tidigt i projektet gör att vi tillsammans med Skanska kan skapa en väldigt bra helhetsupplevelse i Solna United, med hög servicegrad, smarta lösningar och en stark matupplevelse, säger Madeleine Brehmer, vice vd och ägare av Sabis.

Tidigare kontrakterade hyresgäster i Solna United är Bavaria Stockholm, Knightec och Arla Foods. Cirka 22 000 kvadratmeter lokaler återstår att hyra ut i byggnaden.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige