Image

Skanska förstärker med två projektledare

Karriär Skanska rekryterar Ahmed Fetibegovic och Jonas Ljunggren som projektledare med fokus på hotell och samhällsnyttiga lokaler.
Publicerad den 21 Februari 2012
Ahmed Fetibegovic. Bild: Skanska. Bild: Skanska
Ahmed Fetibegovic. Bild: Skanska. Jonas Ljunggren. Bild: Skanska. Bild: Skanska
Jonas Ljunggren. Bild: Skanska.

Skanskas strategiska rekrytering av projektledare är en förstärkning inför den kommande expansionen inom fastighetsutveckling i egen regi i Göteborgsregionen.

Ahmed Fetibegovic kommer närmast från Jones Lang Lasalle Capital Markets. På Skanska kommer han att ansvara för bolagets fastighetsköp och försäljningar.

Jonas Ljunggren har närmast arbetat på Perstorp med verksamhetsutveckling. Han har ett förflutet inom Skanska, senast som projektchef. Jonas Ljunggren kommer att ansvara för projektutveckling i Västsverige.
- Vi ser ett ökande intresse för långa, stabila avtal, som hotelloperatörsavtal och kommunala avtal. Vi har intressanta affärsmöjligheter att erbjuda och rustar nu för framtiden, säger Henrik Olsson, affärsutvecklingschef på Skanska.

Inom bolagets projektportfölj finns bland annat det nya Radisson Blu-hotellet på Lindholmen i Göteborg, som beräknas stå klart under första kvartalet 2013, samt vård- och äldreboendet i Nödinge med Ale Kommun som hyresgäst, med inflyttning september 2012.

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige