Image
Siljangruppen Arbetshälsan växer hos Diös i centrala Mora.
Siljangruppen Arbetshälsan växer hos Diös i centrala Mora.

Siljangruppen Arbetshälsan växer hos Diös i centrala Mora

Uthyrning Ett av Dalarnas största bolag inom företagshälsa, Siljangruppen Arbetshälsan, växer i centrala Mora. Med fokus på tillgänglighet, hälsa och ett modernt arbetssätt har fastighetsägaren Diös inlett utvecklingen av det nya kontoret som blir beläget på Hantverkaregatan. Diös och Siljagruppen Arbetshälsan har tecknat ett grönt hyresavtal för ytorna som beräknas vara klara för inflyttning i maj.
Publicerad den 8 December 2022

Siljagruppen Arbetshälsan är norra och västra Dalarnas största företagshälsa som stöttar företag och individer i ett flertal kommuner. Över 300 företag och organisationer med tillsammans cirka 9 000 anställda har tagit hjälp av bolaget för att förbättra sin arbetsmiljö.

– Vi inleder utvecklingen av det nya kontoret med målet att skapa ett av Moras finaste och mest trivsamma kontor. Den centrala placeringen erbjuder optimal tillgänglighet för både medarbetare och kunder; knutpunkter för kollektivtrafik, parkeringar för både bil och cykel samt stadskärnans utbud av bland annat butiker, restauranger och caféer finns en kort promenad från porten. Vi är glada över vår goda relation med Siljangruppen Arbetshälsan och ser mycket fram emot att lämna över nyckeln till deras nya kontor i maj, säger Markus Westman, kommersiell förvaltare, Diös Mora.

Siljagruppen Arbetshälsan växer i hela regionen, och i samband med köpet av företaget Adleva AB blev behovet av större kontorsytor i centrala Mora ett faktum.

– Vi är mitt i en spännande tillväxtresa och ett större och mer modernt kontor kommer ge oss nya förutsättningar att stärka vår position i regionen. Mora är en aktiv och upplevelserik stad som vi är glada över att fortsatta satsa i. Nu ser vi fram emot ett växla upp vårt arbete och inspirera ännu fler till en mer positiv arbetsmiljö, säger Tore Gustavsson, vd, Siljangruppen Arbetshälsan.

Genom att teckna ett grönt hyresavtal sätter hyresvärd och hyresgäst ramarna för gemensamma insatser som ska bidra till minskad miljöpåverkan och energianvändning i den yta som omfattas av kontraktet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige