Image
Lyftkranen 3 i Södertälje.
Lyftkranen 3 i Södertälje. Bild: Serafim Fastigheter

Serafim köper industrifastighet i Södertälje

Transaktioner Serafim Fastigheter har genomfört förvärv i Södertälje genom en sale and leaseback-affär. Fastigheten Lyftkranen 3 är belägen i Morabergs industriområde i Södertälje, cirka fem kilometer från Södertälje centrum och har en uthyrningsbar area om cirka 2 000 kvadratmeter. I samband med förvärvet skriver den tidigare ägaren på ett femårigt triple-net-avtal.
Publicerad den 2 Juli 2020
Annons
Image

– Med access till E4/E20 har Morabergs industriområde ett mycket bra logistikläge. Södertälje har ett starkt näringsliv med god tillväxt och Moraberg är ett mycket attraktivt läge som kommunen satsar på för verksamheter inom lager och logistik. Förutom att vi tillträder med en stabil hyresgäst så ser vi fram emot att utveckla outnyttjad byggrätt på cirka 4 000 kvadratmeter, säger Rickard Jacobsson, vd för Serafim Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige