Image
Petra Sandberg
Petra Sandberg Bild: Sehlhall Fastigheter

Sehlhall fortsätter att växa – rekryterar ansvarig för gruppbostäder

Bolag Sehlhall Fastigheter rekryterar Petra Sandberg som blir ansvarig för det snabbväxande kompetensområdet gruppbostäder. Petra kommer närmast från Vectura Fastigheter.
Publicerad den 2 Mars 2021

Sehlhall har reviderat upp sina expansionsmål till 14 byggstarter per år, fördelat på fyra skolor, fyra vårdboenden och sex gruppbostäder. I samband med detta förstärks organisationen med ytterligare en medarbetare.

Petra Sandberg anställs som ansvarig för kompetensområdet gruppbostäder. Sehlhall har utvecklat gruppbostäder för egen förvaltning sedan 2010. Petra Sandberg kommer närmast från rollen som affärsutvecklare på Vectura Fastigheter. Petra Sandberg har tidigare arbetat som etableringsansvarig på Aleris och som verksamhetschef på Aleris och HSB omsorg. Hon är utbildad sjuksköterska från Sophiahemmet och vidareutbildad specialistsjuksköterska i geriatrik vid Karolinska Institutet.

– Jag ser mycket fram emot att få delta i Sehlhalls utveckling av gruppbostäder och bidra med min erfarenhet och mina kunskaper inom området, säger Petra Sandberg. Jag är övertygad om att framtiden ligger i anpassade bostäder för människor med olika behov under olika perioder av livet.

– Vi märker av ett stort intresse för vår verksamhet och jag tolkar det som att vi bidrar med något som verkligen behövs i samhället, säger Dan T. Sehlberg, VD och koncernchef på Sehlhall Fastigheter. Därför är jag glad och stolt över att välkomna Petra Sandberg till Sehlhalls växande team,

Petra Sandberg tillträder sin nya befattning den 15 mars.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Rost ser stor potential i omvandlingar: "Stark värdekick"

Bolag Genom att omvandla outnyttjade handelsytor till kontor och vakanta kontorslokaler till bostäder fortsätter Knut Rost och Diös att skapa värde.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY