Image
Ioffice växer på Drottninggatan 33 – kontoret nu över 2 800 kvadratmeter på fyra våningsplan.
Ioffice växer på Drottninggatan 33 – kontoret nu över 2 800 kvadratmeter på fyra våningsplan. Bild: Ioffice

Ioffice ökar ytorna hos Stena Fastigheter

Uthyrning Ioffice tecknar avtal med Stena Fastigheter om att driva coworking och kontorshotell på två nya våningsplan i Klarahuset på Drottninggatan 33 i centrala Stockholm. Expansionen omfattar totalt 533 kvadratmeter som även inkluderar en uteterrass. – Vi är glada att kunna erbjuda ännu fler företag möjligheten att hyra kontorsplatser på en av Stockholms mest attraktiva adresser, säger Homan Tehrani, vd på Ioffice.
Publicerad den 12 September 2024
Homan Tehrani. Bild: Ioffice
Homan Tehrani.

Ioffice expanderar den befintliga verksamheten på Drottninggatan 33 med ytterligare 533 kvadratmeter, vilket innebär en total uthyrningsyta på drygt 2 800 kvadratmeter i fastigheten.
– Det är ett viktigt steg i vår strategi att växa och kunna erbjuda fler moderna och anpassningsbara kontorsutrymmen. Den nya terrassen blir ett fantastiskt tillägg som vi vet att våra medlemmar kommer att uppskatta, säger Homan Tehrani.

Under året har Ioffice fortsatt att utöka verksamheten. I våras öppnades en första anläggning i Göteborg, Sjöbefälsskolan, och ett avtal undertecknades i maj 2024 med byggbolaget NCC gällande fastigheten Park Central, på 3 900 kvadratmeter med planerad öppning 2027. Nyligen genomförde bolaget ytterligare en nyetablering på Sveavägen 32 i Stockholm med inflyttning i augusti 2024.
– Det är tydligt att allt fler företag förstår fördelarna med att ha ett coworkingkontor. Ett flexibelt hyresavtal är såklart en av fördelarna, många upptäcker också att de blir en del av en större social gemenskap. Det blir helt enkelt roligare att gå till jobbet för alla medarbetare på företaget, säger Homan Tehrani.

De nya våningsplanen fem och sex på Drottninggatan 33 kommer att vara redo för inflyttning 1 oktober 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Logistea stärker upp: "Vi kommer vilja växa bolaget"

Bolag Logistea fortsätter stärka upp sitt team genom rekryteringarna av Jonas Kennerhed och Björn Aronsson. Efter att det blivit klart med nytillskotten berättar vd Niklas Zuckerman för Fastighetssverige vad de båda ska tillföra Logistea, om rekryteringsbehovet efter sammangåendet med KMC Properties och om det kan bli aktuellt med ytterligare förstärkningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige