Image
Fastigheten Regulatorn 4 i Norrköping.
Fastigheten Regulatorn 4 i Norrköping. Bild: Regio

Regio hyr ut 3 000 kvadratmeter i Norrköping

Uthyrning Fastighets AB Regio och Werksta Sweden har ingått ett tioårigt hyresavtal avseende en verkstadslokal om cirka 3 000 kvadratmeter vid Norra Himmelstalund i Norrköping. Werksta planerar att öppna sin nya anläggning den 1 mars 2025.
Publicerad den 12 September 2024

Werksta, som är marknadsledande inom skadeverkstäder i Norden, bidrar med denna flytt till att ytterligare stärka det publika utbudet vid Norra Himmelstalund. Uthyrningen har genomförts i samarbete med Söderstaden i Östergötland AB, Regios lokala förvaltningspartner med specialisering inom verkstad, lager och logistik.
– Vi är glada och stolta att Werksta väljer att etablera sin nya skadeverkstad hos oss i Norra Himmelstalund, etableringen genererar ännu en publik verksamhet till fastigheten som bidrar positivt till områdets utveckling, säger Camilla Ejeskog, kommersiell förvaltare, Söderstaden.
– Regio hälsar Werksta varmt välkomna till Regulatorn 4 i Norrköping och hoppas att de kommer trivas i sin nya verkstadslokal. Vi märker ett ökat intresse för området och tillsammans med vår lokala samarbetspartner Söderstaden har vi pågående dialoger med flera potentiella hyresgäster, säger Eric Bergström, vd för Regio och partner på Brunswick Real Estate.
– Werksta är i en fas av stark tillväxt och vi är glada över att ytterligare kunna öka tillgängligheten för våra kunder med nya stora lokaler i Norrköping. Genom ett fint samarbete med Regio och Söderstaden bygger vi en verkstad med ökad kapacitet för plåt och lackskador med den senaste tekniken. Det kontinuerliga arbetet med att minska vår påverkan på klimat och miljö och säkerställa en hållbar utveckling, genomsyrar utvecklingen av de nya lokalerna, säger Jimmy Bysell, regionchef på Werksta.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Logistea stärker upp: "Vi kommer vilja växa bolaget"

Bolag Logistea fortsätter stärka upp sitt team genom rekryteringarna av Jonas Kennerhed och Björn Aronsson. Efter att det blivit klart med nytillskotten berättar vd Niklas Zuckerman för Fastighetssverige vad de båda ska tillföra Logistea, om rekryteringsbehovet efter sammangåendet med KMC Properties och om det kan bli aktuellt med ytterligare förstärkningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige