Image
Ilija Batljan.
Ilija Batljan. Bild: SBB.

SBB gläntar på Entra-dörren igen

Bolag SBB öppnar nu för att ge sig in i striden om Entra igen, detta beroende på att bolaget "kontaktats av vissa aktieägare i Entra som ser fördelarna med Entras bud. SBB har offentliggjort en DD-lista so bolaget har lämnat till Entra och som man vill ha svar på.
Publicerad den 16 December 2020

SBB skriver:
"Sedan den 9 december 2020 har SBB kontaktats av vissa aktieägare i Entra som ser fördelarna med SBB:s bud och, följaktligen, stöder att SBB fullföljer sin due diligence-granskning. SBB offentliggör därmed att de tidigare idag överlämnade ett brev till styrelsen i Entra som anger definitiva och detaljerade due diligence-frågor, vilka omfattar

(i) de nya/reviderade värderingsrapporterna,
(ii) förteckning över hyresgäster och totala hyresintäkter,
(iii) väsentliga hyresavtal och
(iv) väsentliga byggavtal.

Ifall den efterfrågade informationen erhålls kommer SBB att utvärdera informationen med målsättningen att uppfylla due diligence-villkoret i erbjudandet. Dessutom kommer utvärderas om due diligence-granskningen kan ligga till grund för en förbättring av villkoren i budet.
Mot denna bakgrund vill SBB uppmana Entras aktieägare att tills vidare inte vidta några åtgärder i förhållande till deras aktier i Entra.
Det går inte att garantera att Entra kommer att bevilja tillgång till den due diligence-information som SBB efterfrågar och följaktligen inte heller SBB:s förmåga att gå vidare med Erbjudandet och / eller villkoren i Erbjudandet."

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Snabbväxande popsporten tar ny mark – konceptaktörer expanderar till fyra nya städer

Uthyrning Redo att öppna fyra nya anläggningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY