Image
Ilija Batljan.
Ilija Batljan. Bild: SBB.

SBB påbörjar DD-granskning av Entra

Bolag SBB:s erbjudande på Entra är bland annat villkorat av en tilfredsställande due diligence-granskning. SBB har nu skrivit under erforderliga sekretessavtal (NDA) med Entra i syfte att påbörja en sådan granskning.
Publicerad den 30 November 2020

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden offentliggjorde i fredags, den 27 november 2020, det frivilliga offentliga uppköpserbjudandet att förvärva Entra ASA för att skapa den ledande europeiska aktören inom social infrastruktur. SBB:s bud ligger på 165 kronor per aktie i Entra.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY