Image

Savills hyr ut 6 400 kvadrat till Ellos

Uthyrning Nyligen tog nybildade fastighetsbolaget Nyfosa AB över ägandet av ett antal fastigheter i Borås. Ellos som utvecklar sin e-handel behöver nu större ytor för sin logistik och har skrivit nytt hyresavtal om 6400 kvadratmeter.
Publicerad den 6 November 2018

Rikard Lindkvist som är ansvarig uthyrare på Savills, har sedan länge arbetat med dessa fastigheter och har nu hyrt ut 6 400 kvadratmeter lager till Ellos på Sandlidsgatan i Borås.

Ellos är ett av Nordens ledande e-handelsföretag med bolagen Ellos, Jotex och Stayhard och har verksamhet i samtliga nordiska länder.
Ellos har nyligen även beslutat sig för att bygga ny logistikfastighet i Viared, Borås.

Nyfosa förvärvar, förvaltar, förädlar och säljer fastigheter i hela Sverige. Ett opportunistiskt fastighetsbolag med stark drivkraft som äger lager-, logistik- och kontorslokaler och handelsfastigheter.

– E-handeln är under stark tillväxt och behovet av lager- och logistikfastigheter ökar. Våra specialister har både lång erfarenhet och god marknadskännedom inom lager & logistikmarknaden, säger Gabrielle Hemmerlind, Uthyrningschef på Savills.

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige