Image
Sängfabriken öppar butik i Svenska Hus lokaler i Göteborg.
Sängfabriken öppar butik i Svenska Hus lokaler i Göteborg. Bild: Sängfabriken

Sängfabriken öppnar ny butik i Svenska Hus lokaler

Uthyrning Sängfabriken öppnar en ny butik på 716 kvadratmeter på Ringögatan 3 i Göteborg.
Publicerad den 24 September 2024

Sängfabriken har redan tillträtt sina nya lokaler och kommer att öppna butiken inom kort.
– Vi på Sängfabriken är glada att vi snart kommer att öppna en ny butik i Göteborg. Den nya lokalen, som har ett bra centralt läge på Ringön, erbjuder den perfekta platsen för vår fortsatta expansion och möjliggör för oss att nå ännu fler kunder i en av Sveriges största städer. En stor anledning till att vi nu öppnar en butik här är just den efterfrågan vi sett från våra kunder. Efter att ha etablerat oss framgångsrikt i Bromma var Göteborg ett naturligt nästa steg för oss, säger Isabelle Geidemark, marknadsansvarig på Sängfabriken.
– Vi är väldigt glada över att Sängfabriken valt att etablera sig i våra lokaler på Ringön och bidrar till att området stärks som en attraktiv plats för liknande företag. Det är också glädjande att rätt rådgivning och samarbete leder till rätt lokal för våra kunder, säger Camilla Berglund, kund- och uthyrningsansvarig på Svenska Hus i Göteborg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi tror på en stark realhyresutveckling"

Bolag SBB:s dotterbolag Sveafastigheter är på väg mot börsen och blir därmed det största börsnoterade svenska bostadsbolaget. Sveafastigheters vd Erik Hävermark berättar för Fastighetssverige vad de vill uppnå genom noteringen, om börsklimatet och tajmingen för noteringen, tillväxtplanerna för bolaget och varför Sveafastigheter inte kommer att delas ut till aktieägarna i SBB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige