Image
Karl-Johan Blank, Jula Holdingkoncernens ägare.
Karl-Johan Blank, Jula Holdingkoncernens ägare. Bild: Jula

Rusta etablerar i Hyllinge

Uthyrning Jula Holdingkoncernens fastighetsbolag G&K Blanks Fastigheter presenterar nu ytterligare en hyresgäst i Hyllinge. Det står nu klart att detaljhandelskedjan Rusta etablerar på platsen.
Publicerad den 15 September 2023

– Det har varit ett stort intresse och engagemang runt vårt arbete med att utveckla Hyllinge, vilket bland annat bevisas av att Rusta väljer att etablera hos oss. Rusta blir ett perfekt komplement till övriga aktörer på platsen, säger Karl-Johan Blank, Jula Holdingkoncernens ägare.

– Vi är glada att kunna öppna upp Rusta i ett strategiskt läge i Hyllinge, på en ort där vi tidigare saknat ett varuhus. Vi ser fram emot att kunna erbjuda Åstorpsborna ett brett sortiment med överraskande låga priser, säger Fredrik Ingemarsson, landschef för Rusta Sverige.

– Fastigheten är i och med Rustas etablering fullt uthyrd. Det känns mycket inspirerande att ta in Rusta som hyresgäst och vi ser fram emot ett långt och gott samarbete, säger Johan Carlberg, vd för G & K Blanks Fastigheter AB.

– Vi har fortfarande stora parkeringsytor tillgängliga för ytterligare utveckling, där vi arbetar framåt med olika intressenter, avslutar Johan Carlberg.

Rusta öppnar i Hyllinge under 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige