Image

Riksbyggen får ny helkund

Bolag BRF Kallhällshus nr 1 i Järfälla, med 346 lägenheter, blir ny helkund hos Riksbyggen. Tidigare har Riksbyggen skött ekonomisk förvaltning och lokalvård men från och med årsskiftet kommer föreningen att anlita Riksbyggen även för teknisk förvaltning samt inre och yttre fastighetsskötsel.
Publicerad den 12 December 2016
BRF Kallhällshus nr 1 i Järfälla blir ny helkund hos Riksbyggen. Bild: Riksbyggen
BRF Kallhällshus nr 1 i Järfälla blir ny helkund hos Riksbyggen.

– Vi ville ha en leverantör av samtliga tjänster och en kontaktperson samtidigt som vi sätter ett stort värde på Riksbyggen-ledamoten som ett stöd i styrelsens arbete. Därför föll det naturligt att välja Riksbyggen som leverantör även av teknisk förvaltning och fastighetsskötsel, säger Dan Sidbo, ordförande i BRF Kallhällshus nr 1.

BRF Kallhällshus nr 1 är en bostadsrättsförening i norra Järfälla som innehåller 346 lägenheter. Föreningen byggdes under åren 1956-59. Avtalet som tecknats med Riksbyggen löper på tre år.

– Det känns fantastiskt roligt att Brf Kallhällshus nr 1 som är en fin och välskött förening väljer att bli helkund hos Riksbyggen. Jag ser det som ett kvitto på att det långsiktiga arbetssätt som vi har inom Riksbyggen uppskattas av våra kunder och att vi kan erbjuda en kostnadseffektiv totallösning med hög kvalitet, säger Erik Hickman, kundansvarig för BRF Kallhällshus nr 1.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige