Image

Riksbyggen får markanvisning i Helsingborg

Bostäder Bonum, Riksbyggens koncept för seniorboende, har vunnit en markanvisning för 58 seniorbostadsrätter i Helsingborg. Byggstart är planerad till 2018/2019.
Publicerad den 4 Januari 2018
Kalken 2. Bild: Link Arkitektur
Kalken 2.

Markanvisningen avser fastigheten Kalken 2, Pålsjö i Helsingborg.

Sedan 2013 har tolv Bonumföreningar med sammanlagt cirka 450 seniorbostadsrätter byggts, eller är under produktion, i Skåne. Ungefär 800-900 påbörjade eller planerade Bonum seniorbostäder finns just nu i pipeline.

– Det finns ett stort behov av fler bostäder anpassade för den äldre målgruppen. Vår målgrupp söker en bostad för en ny tid i livet, med större frihet och en händelserik vardag. Bonumkonceptet kombinerar vackra och funktionella bostäder med en utökad service i form av en Bonumvärd och har blivit mycket uppskattat. Vi är mycket glada över markanvisningen på Pålsjö och ser fram emot att bredda boendealternativen i Helsingborg, säger Jon Ossler, marknadsområdeschef för Bonum seniorboende.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

David Mindus: "Uteslutande pris relativt risk avgör var vi investerar"

Bolag Sagax ökar hyresintäkter och förvaltningsresultat i det tredje kvartalet och höjer dessutom vinstprognosen för helåret. Företagets vd David Mindus berättar för Fastighetssverige hur han ser på fler förvärv framöver. Det här avgör var de investerar och då är de redo att gå in på nya marknader.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY