Image

Revcap och Grandab bildar nytt bolag – förvärvar direkt

Bolag Revcap och Grandab har tillsammans bildat bolaget Grandab Fastigheter AB. Grandab Fastigheter skall förvärva, utveckla och förvalta kontor, logistik, lätt industri och retail fastigheter i och kring Göteborg.
Publicerad den 14 September 2018

Grandab Fastigheter har gjort sitt första förvärv bestående av kontorsfastigheten Värjan 16 i Alingsås. Fastigheten har en uthyrningsbar yta om ca 6 000 kvadratmeter, med 16 hyresgäster varav Candidator AB och Hunter Douglas Scandinavia AB är de två största. Affären har skett som bolagstransaktion och fastigheten har tillträtts 31 augusti.

– Det känns fantastiskt kul att, tillsammans med Revcap, starta Grandab Fastigheter. Vårt första förvärv är lite typisk för de möjligheter vi söker. Det finns ett kassaflöde och det finns utvecklingsmöjligheter. I detta fall är det vakans men det kan också vara fastigheter där det finns andra möjligheter till exempel byggrätter, förbättrat driftnetto etcetera. Jag tror att marknaden de närmaste åren kommer ge ett antal affärsmöjligheter som passar vårt bolag, säger Mikael Hasselberg, ordförande i Grandab Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY