Image

Real rekryterar från Mannheimer Swartling

Karriär I slutet av 2012 lämnade Daniel Jönsson och Mikael Laag Mannheimer Swartling och startade Real Advokatbyrå, med inriktning mot fastighets- och hyresrätt. Nu blir också Patrik Lilieblad, närmast från Mannheimer Swartling, delägare i byrån.
Publicerad den 14 April 2014

Real Advokatbyrå har också rekryterat Lukas Tigerstrand som biträdande jurist.

Reals målsättning är att kunna erbjuda samma service och tillgänglighet som de stora advokatbyråerna till konkurrenskraftiga priser.

Patrik Lilieblad har arbetat i Mannheimer Swartlings verksamhetsgrupp för företagsöverlåtelser och investeringar och kommer framför allt att biträda klienter med legal rådgivning inom företagsöverlåtelser, investeringar och bolagsrätt.

Real Advokatbyrå flyttar nu till nya lokaler på Kungsgatan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Unibail-Rodamco-Westfields besked efter beslutet i arenafrågan

Bolag Göteborg har valt väg i frågan om evenemangsområdet. Det tidigare planerna på ett köpcentrum stryks och istället satsar man på bostäder kring de nya arenorna. Ett besked som innebär att slutet för Unibail-Rodamco-Westfields stora planer för området. För Fastighetssverige kommenterar bolagets Senior Advisor, och tidigare Norden-vd, Lars-Åke Tollemark kommenterar beskedet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY