Image
Andreas Bonnier, vd för Quartiers Properties som nu blir Boho Group.
Andreas Bonnier, vd för Quartiers Properties som nu blir Boho Group. Bild: Quartiers Properties

Quartiers ska bli Boho Group

Bolag Styrelsen för Quartiers Properties AB meddelar idag sin avsikt att byta bolagsnamn till Boho Group AB. Namnbytet görs för att reflektera bolagets strategi att växa inom hotellsektorn, såväl som driftbolag som fastighetsbolag, och där konceptet och varumärket Boho Club är en grundpelare.
Publicerad den 28 Juni 2024

Under de senaste åren har Quartiers successivt övergått från att vara ett traditionellt fastighetsbolag till att bli ett företag med huvudverksamhet inom hotellfastigheter och drift. Bolagets strategi de kommande åren bygger på att växa fastighetsportföljen i symbios med driftverksamheten. Fokus kommer att ligga på projekt där konceptet Boho Club kan bidra med konkret värdeskapande även i fastighetsportföljen.
– Detta är ett kommunikativt viktigt steg för att tydliggöra våra ambitioner och skapa en ökad varumärkeskännedom, särskilt på den internationella marknaden. Våra hotell- och restauranggäster frågar oss frekvent om ägandebild och möjlighet att bli delägare i Boho Club. Med detta namnbyte gör vi kopplingen mellan verksamhet och aktie än tydligare och välkomnar på ett enklare sätt våra gäster att också investera i bolaget, kommenterar Andreas Bonnier, vd för Quartiers.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största transaktionerna under första halvåret

Lista Här sammanställer Fastighetssverige de största transaktionerna som gjorts på den svenska marknaden under det första halvåret 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige