Image
Solna Port
Solna Port Bild: Commerz Real

Qbranch flyttar till Solna Port

Uthyrning Commerz Real hyr ut 2 750 kvadratmeter i Solna Port i Haga Borra till Qbranch som till sommaren flyttar sitt Stockholmskontor dit. Nordic PM och Cushman & Wakefield har gemensamt förmedlat uthyrningen.
Publicerad den 9 December 2014

IT-specialisterna Qbranch flyttar med cirka 250 medarbetare, från Lilla Essingen till fastigheten Solna Port på Råsundavägen vid Haga Norra. Avtalet träder i kraft sommaren 2015 och löper sedan över sju år.

– Det är mycket glädjande att Qbranch delat vår syn på möjligheterna till prisvärda, moderna och effektiva lokaler genom att välja Solna Port för etablering av sitt nya kontor. Vi ser det som ytterligare en bekräftelse på den attraktionskraft som vår fastighet besitter och gläds åt det uppsving som detta ger oss i vårt arbete med att fylla fastigheten med nytt liv, säger Martin Hoppe på Commerz Real.

- Vi hade redan mycket goda erfarenheter från Solna Port, där vi sedan i våras hyr yta för vår nya datahall. När det blev aktuellt för oss med en flytt av vårt Stockholmskontor så spelade det väl fungerande samarbetet in i vårt val. Det känns stimulerande att vara en del av förädlingen av fastigheten och området och vi ser nu fram emot att utveckla vårt företag vidare med de goda förutsättningar som detta ger oss, säger Mikael Svender, Project Management Officer på Qbranch.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige