Image

Projektgaranti förstärker sitt team

Karriär Projektgaranti vill ta ett större grepp om kommersiella lokaler. Därför har bolaget anställt Malin Wahlberg som ansvarig för det nya affärsområdet hyresgästanpassningar.
Publicerad den 7 Oktober 2016
Malin Wahlberg. Bild: Projektgaranti
Malin Wahlberg.

Projektgaranti har sedan 1970 organiserat och lett bygg- och exploateringsprojekt. Nu är det dags att ta ett större grepp om kommersiella lokaler och därför har Malin Wahlberg anställts som ansvarig för det nya affärsområdet hyresgästanpassningar. Hon har erfarenhet som projektledare inom större hyresgästanpassningar både vad gäller handel och kontorslokaler samt erfarenhet av transaktionserfarenhet.

– Jag har sett så många både lyckade och mindre lyckade hyresgästanpassningar, det är mycket som ska till för att få ett slutresultat där både fastighetsägare och hyresgäster är riktigt nöjda. Det känns väldigt kul att kunna ta med mig hela min erfarenhet och få sätta prägel på ett nytt affärsområde i ett bolag som Projektgaranti, säger Malin Wahlberg.

Malin Wahlberg kommer att börja med att kartlägga marknaden i syfte att hitta de fastighetsägare som har behov av långsiktiga strategier för sina hyresgästanpassningar. I nästa steg handlar det om att bygga upp ett väl sammansvetsat team kring dessa projekt.

– Vi har länge känt av en efterfrågan vi haft svårt att möta på det här området, jätteroligt att Malin är på plats, säger Ola Ågren, regionchef för Projektgaranti i Stockholm.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Många fastighetsbolag tar för lätt på sälj och uthyrning"

Bolag Under 2022 tog han steget från NCC till en tillvaro som konsult. Nu återvänder Marcus Sandahl till tillvaron som anställd när han blir sälj- och uthyrningschef på Platzer. För Fastighetssverige berättar Marcus Sandahl om nya tjänsten, sin syn på Platzer, Johanna Hult Rentschs betydelse för beslutet att ansluta till bolaget, om lärdomarna från konsultverksamheten och om sista tiden med uppdraget på Hufvudstaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige