Image
Jessica Gräsberg, Head of Agency på Savills.
Jessica Gräsberg, Head of Agency på Savills. Bild: Savills

Patrizia hyr ut till duo på Bryggargatan 4

Uthyrning Savills uthyrningsteam har varit rådgivare till Patrizia vid uthyrningen av 711 kvadratmeter kontor på Bryggargatan 4 i centrala Stockholm. Uthyrningen är fördelad på två kontorslokaler; 370 kvadratmeter som hyrs ut till Hays AB och 341 kvadratmeter till The We Select Company AB. Båda kontoren ligger på plan 4. Det finns idag ett vakant kontor om 102 kvadratmeter i markplan, i övrigt är fastigheten fullt uthyrd.
Publicerad den 23 November 2022

– Det är alltid givande för vårt uthyrningsteam att arbeta med en affär där fastighetsägare och hyresgäster finner varandra och därigenom skapar en riktigt bra gemensam lösning. Båda lokalerna har sitt unika uttryck som passar de bådahyresgästerna väl, men på sitt eget vis, säger Jessica Gräsberg, Head of Agency på Savills.

Nu har Patrizia endast en liten kontorsyta om 102 kvadratmeter kvar att hyra ut i fastigheten med egen ingång från gatan. Den är belägen ett tiotal meter från Drottninggatan och nära till Stockholm City och Centralstationen.

– Vi ser i övrigt ett fortsatt starkt intresse från företag och organisationer att hitta riktigt bra lokaler i bra citylägen, för att attrahera sin personal att trivas och återigen arbeta från kontoren, säger Jessica Gräsberg.

– Vi på Patrizia är väldigt glada att kunna välkomna två nya hyresgäster till huset och ser fram emot ett gott samarbete de kommande åren. Huset är nu i princip fullt uthyrt, tack vare ett gott samarbete med Savills, säger Sofie Berggren på Patrizia.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Stenhus vd: "Gäller att ligga på och inte slappna av"

Bolag Stenhus vd, Elias Georgiadis, kommenterar bolagets bokslutskommuniké för Fastighetssverige: – Grunderna i bolaget har varit samma sedan starten: bra fastigheter med starka hyresgäster och hög avkastning.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige